maanantai 28. toukokuuta 2012

Aika rientää

ja mitään uutta ei ole raportoivaa kissarintamalla. Kerttu ei vaan juokse, että pennut pysyvät nyt poissa kuvioista. Kollia on jouduttu vaihtamaan tämän juoksemattomuuden vuoksi, mutta nyt on eräs komea uros mielessä. Epäilen, että keskikesällä ei juoksuja tule, että syksyyn mennään. Toisaalta saadaan vapaampi kesä.

Peppinen täytti 6kk ja on hyvin aikuismainen ulkoiselta olemukseltaan. Mielestäni siitä on tullut isänsä kopio, ilme ja olemus on aivan upeat (niinkuin mä uutena rodun harrastajana jotain ymmärtäisin ;) ) ja siskon kuviin verrattuna sain mielestäni paremman pennun. Kasvattajat voivat olla ihan erimieltä, mutta tämän olisin itsekin valinnut, kun nyt kuvia vertailen.

Peppi aloittaa koirakoulussa arki-tokon 12.6. ja 1.7. mennään ensimmäiseen koiranäyttelyyn. Muuten vietetään leppoisaa aikaa yhdessä, käydään välillä koirapuistossa, ja ollaan pihahommissa. Pepillä on juoksulanka pihassa, samoin mökillä, kun irti emme uskalla päästää. Tänään kävimme koulun lemmikkipäivässä yli 40 ekaluokkalaisen rapsutettavana ja Peppi oli erittäin mallikelpoisesti siellä. Voin olla siis ylpeä luontevasti käyttäytyvästä, ystävällisestä koirastani <3 Myös Kerttu edusti mallikkaasti cornish rexejä paikalla pinkeissä valjaissaan. Tosin sinne oli tuotu vain yksi kissa Kertun lisäksi, joka oli pyykkikorissa jonkun verkkokyhäelmän alla... Kissaparka :D

Kesän lopulla on vielä yksi kiva juttu tulossa, mennään Pepin kanssa Suomen shibayhdistyksen kesäpäiville. Odotamme tapaavamme monia facebookissa ja foorumilla tutuksi tulleita ihmisiä ja koiria ja saavamme nauttia kauniistä kesäsäästä, mökkeilystä ja leppoisasta tunnelmasta siellä :) Myös neiti 7v odottaa sinne pääsyä, siitä tulee tyttöjen reissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti