torstai 16. helmikuuta 2012

Eläinlääkärissä

Tänään kävimme eläinlääkärissä kolmen kissan ja KettuTytön kanssa. Ohjelmassa oli seuraavia asioista:

Pepin 1.rokotus Suomessa. Meillä on maailman taitavin eläinlääkäri, joka työnsi koiralle suun täydeltä herkkuja eteen. Itse rokotusta ei Peppi huomannutkaan, kun rouskutteli namujaan :D Pikainen tarkastus kertoi, että Peppi on kelpo tyttö, jolla on asiat niin kuin pikkukoiralla pitääkin.
Iskän sylissä on hyvä odottaa vuoroaan.
Anu kuuntelee, sydän oli hyvä :)
 

Milla sai myös piikin kankkuunsa ja sekin meni ihan huomaamatta. Joulukuisesta viime käynnistä Milla-rouva on varmasti paisunut 1kg, jos ei enemmänkin... Emma puolestaan sai pikaisen tarkastuksen ja diagnoosi pysyi samana, tasapainoelimessä vikaa, ei aivoperäistä. Emma saa toipua omaan tahtiinsa.

Kissa Kikkura pääsi puolestaan sydämen ultraan. Hienosti kikkurainen pysyi paikallaan ultrauksen aikana ja lopulta labrojen ottokaan ei ollut Kertusta kamala juttu. Pari putkea saatiin ilman ongelmia ja niistä tulee vastauksia sitten varmaan joskus viikon perästä. Naimalupa on siis suoritettu, minulle lankeaa vain se sulhasen löytämisen osa, joka on ehkä kuitenkin vaikein. Katsotaan tuoko viikonlopun näyttely asiaan mitään uutta käännettä.

Vuorossa Kissa Kikkura.
Kikkura oli reipas, saatiin ultrat ja verikokeet nätisti.
KettuTyttö painaa muuten jo 4,6kg, kasvu on huimaa! Vastapainoksi todetaan, että Kissa Kikkura on pitänyt nyt kurveistaan huolta ja painaa vaivaiset 2,6kg...

Onnistunut reissu taas Eläinklinikka Tähdessä, kiitos maailman mukavimmalle Anu-eläinlääkärille :) Kuvia tulee myöhemmin...

1 kommentti:

  1. ihania kuvia teillä!

    pitäisi tulla joskus kahtomaan kettu tyttöä

    VastaaPoista