tiistai 21. helmikuuta 2012

Kes-Kis näyttely 18.-19.2.

Kerttu kävi taas näyttelyssä. Ihanaa, kun näyttely oli täällä Jyväskylässä, talvella ajaminen on aina raskaampaa. Eikä tarvitse lähteä matkaan aamuyöstä. Itse olin toimihenkilönä näyttelyssä, kuten aina oman yhdistyksen näyttelyissä.
Kerttu oli luokassa 5. Lauantaina tuomarina oli Lotte Borch Tanskasta, lisäksi oppilaana oli Veikko Saarela Tampereelta. Arvostelu oli perusteellinen ja Kertusta löytyi taas paljon hyvää. Mutta ne korvat, ne voisivat olla paremmin sijoittuneet. Serti kuitenkin saatiin ja sitähän me olimmekin vain hakemassa.
Sunnuntaina tuomarina oli Helene Lis-Glader Ruotsista ja saimme hyvän arvostelun. Marraskuussa Helene arvosteli Kertun Turussa ja arvostelu oli hyvin samanlainen nytkin, tuomari siis piti linjansa ja mielipiteensä. 
Kerttu oli alkuunsa kovastikin jännittynyt taas näyttelyhäkissään, piiloutui peiton alle ja vetäytyi omiin oloihinsa. Mutta sunnuntaina neiti seurusteli paljon enemmän eikä mennyt enää piiloon nukkumaan. Kannoin Kerttua aika paljon sylissä ennen arvostelua ja se selvästi rentoutti myös. Tuomarin pöydällä Kerttu on hyvin rauhallinen ja ystävällinen. Kerttu myös hyväksyy vieraat sylit ja ihmiset hyvin. Nipa Seväkivi lahjoitti myyntipöydästään Kertulle uuden Hello Kitty käärmelelun ja lisäksi meillä on vähän yhteisiä suunnitelmia Kertun mahdollisen tyttöpennun suhteen ;)

Kerttu ja käärme, ei niin leppoisalla fiiliksellä tässä.

Nyt ollaan sitten näyttelytauolla. Keväällä toivottavasti Kerttu tapaa prinssinsä ja sitten ollaan kesä- ja syksykin aluksi mammalomalla. Isompia suunnitelmia ei olekaan vielä tehty.

2 kommenttia:

  1. hih, löysin tämän sattumalta :) kohta tuosta on vuosi!

    VastaaPoista
  2. Jeps, pitäisi päättää lopettaako blogi vai alkaa oikeasti kirjoittaa tänne ;)

    VastaaPoista